Coordinador: Vacant

 

La Secció de Biologia Molecular va ser constituïda per l’Assemblea General de la Societat Catalana de Biologia (SCB) l’any 1983. La seva finalitat és fomentar tot tipus d’activitats en l’àmbit de la biologia molecular.

La Secció de Biologia Molecular organitza una trobada anual, les Jornades de Biologia Molecular, amb més de vint anys d’història, que té com a principal objectiu afavorir l’establiment d’interaccions científiques entre els membres de les diferents institucions de recerca de Catalunya, i afavorir especialment la presentació de la recerca dels estudiants de doctorat. Així, el Premi Lluís Cornudella reconeix la presentació oral més destacada d’un treball predoctoral. En les Jornades, també hi té cabuda la presentació d’investigadors del nostre país o de fora que mantenen una posició de lideratge en el camp en què treballen, i una secció per a la presentació d’empreses que tenen departaments de recerca i desenvolupament relacionats amb la biologia molecular, amb la col·laboració de la Secció de Biologia i Indústria de la SCB.

La Secció també dóna suport a diferents reunions de treball i simposis entorn de temes punters en el camp de la biologia molecular. L’any 2010 la Secció va impulsar, a més, l’organització de la Jornada de Cromatina i Epigenètica amb l’objectiu de posar en contacte els diferents grups del país que treballen en aquesta temàtica. El 2017 l’organització d’aquesta jornada passarà a ser responsabilitat de la nova Secció de Cromatina i Epigenètica.

Darrera actualització: 9 de Novembre del 2016

Jornades anteriors

Biologia Molecular

XXIII Jornades de Biologia Molecular, juny de 2016

XXII Jornades de Biologia Molecular, juny de 2015

XXI Jornades de Biologia Molecular, juny de 2014

XX  Jornades de Biologia Molecular, juny de 2013

 

Coordinadors anteriors

Albert Jordan       2009-2016

Maribel Geli         2005-2009

Joaquim Roca     2004-2005

Lluis Cornudella 1983-2004