Coordinador:
Ferran Palero, Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, C / Catedràtic José Beltrán Martínez, nº 2. 46980 Paterna – València

Ferran Palero és Doctor en Biologia (Universitat de Barcelona, 2008) i MSc en Investigació Matemàtica (UPV, 2009). Ha realitzat estades post doctorals en Àustria (Institute of Science and Technology, 2009-2011), França (Institut National de la Recherche Agronomique, 2012-2014), Blanes (Centre d’Estudis Avançats de Blanes, 2014-2016) i Polònia (University of Lodz, 2017-2019). Actualment desenvolupa el seu projecte de recerca BIOPACKS com a Investigador “CIDEGENT” a l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva (ICBIBE, Universitat de València). El projecte BIOPACKS (BIOdiversity PAtterns of Crustacea from Karstic Systems) se centra en l’estudi de la fauna aquàtica subterrània incorporant nous mètodes moleculars per tal de descobrir les adaptacions de l’estigofauna i nous enzims amb potencial aplicació biotecnològica.

La Secció de València de la Societat Catalana de Biologia s’encarrega de promoure diferents activitats de divulgació científica, com els cursos d’Introducció a la il·lustració científica i descripcions taxonòmiques, el Dia de Darwin o les Jornades de la Biologia en l’Ensenyament.