Coordinadors:

Elisabeth Pinart i Enric Verdú

 

La doctora Elisabeth Pinart és professora titular de l’Àrea de Biologia Cel·lular del Departament de Biologia de la Universitat de Girona. Forma part del Grup d’Investigació en Biotecnologia de la Reproducció Animal i Humana (TechnoSperm). La seva trajectòria investigadora s’ha centrat en l’estudi dels canvis cel·lulars i moleculars associats a l’espermatogènesi, la maduració epididimària i la capacitació espermàtica en mamífers, així com en els efectes de la refrigeració i la congelació en la qualitat espermàtica i la fertilitat de les dosis seminals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Enric Verdú és doctor en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i professor titular d’universitat (TU) a l’Àrea de Fisiologia del Departament de Ciències Mèdiques de la Universitat de Girona (UdG). És codirector del Grup de Recerca d’Anatomia Clínica, Embriologia i Neurociència (NEOMA) de la UdG. La seva trajectòria de recerca s’ha centrat en l’estudi de la regeneració i la plasticitat del sistema nerviós lesionat, així com en els canvis plàstics associats al desenvolupament del dolor patològic, i a la seva modulació mitjançant diverses teràpies farmacològiques.

 

 

La Secció de Girona de la Societat Catalana de Biologia se centra en la promoció de conferències, jornades i seminaris científics, així com d’activitats de divulgació científica relacionades amb la biologia, la biotecnologia i la biomedicina, entre els professionals d’aquests àmbits en les comarques gironines.

ACTIVITATS:

5 de maig de 2022

II JORNADES DE BIOLOGIA DE GIRONA

16 de setembre de 2020

I JORNADES DE BIOLOGIA DE GIRONA