Coordinador:
Oriol Iborra, Investigador en cardiologia a l’IGTP

Oriol Iborra és biòleg molecular (BSc) i genetista (MSc).

És investigador en cardiologia i medicina translacional a l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP). S’ha especialitzat en la generació, el manteniment i la cardiodiferenciació de cèl·lules mare pluripotents induïdes (IPSC) i en estudis de proteòmica enfocada a la biologia de sistemes.

Té una gran experiència en comunicació científica i ha assistit com a docent en múltiples conferències en diferents universitats, espais públics i congressos nacionals i internacionals.

Entre altres distincions, és receptor del Programa Estatal de Promoción del Talento y su Empleabilidad (Espanya) (SAF2014-59892-R; BES-2015-074991) 2015-2019 i ha estat honrat amb l’acollida i presentació dels premis a la millor conferència a la JIPI 2016. És Premi Special Immunotools Award 2017 i Premi Young Scientist al BCS 2017 a Suècia i Finlàndia.

És membre de la Junta Directiva i vocal de la Secció d’Estudiants de la Societat Catalana de Biologia des del 2013.

 

Secció d’Estudiants

La Secció d’Estudiants té per objectiu l’assistència i el foment d’activitats de divulgació científica promogudes per joves investigadors i estudiants universitaris. Per mitjà del contacte directe amb associacions d’estudiants i altres entitats, té la finalitat de facilitar, donar suport i promoure totes les activitats i jornades que neixen de l’estrat més jove del món científic dels Països Catalans o hi van dirigides.