Agenda d'activitatsGeneral

XVI EXPORECERCA JOVE

Data: 26, 27 i 28 de març de 2015

Lloc: Campus la Salle. Universitat Ramon Llull. Barcelona.

 

La Societat Catalana de Biologia lliura els seus premis en el marc de l’Exporecerca Jove

Des d’ahir, dijous 26 de març, i fins demà, dissabte, el Campus La Salle de la Universitat Ramon Llull acull la setzena edició de l’Exporecerca Jove. La iniciativa, promoguda per MAGMA, Associació per a Promoure la Recerca Jove, rep el suport, des de fa anys, de la Societat Catalana de Biologia (SCB). Al costat d’altres entitats com la Fundació Catalunya-La Pedrera, el Parc Científic de Barcelona o el Consell Superior d’Investigacions Científiques, la SCB atorga, en el context d’aquest certamen, el Premi Societat Catalana de Biologia, que distingeix els millors treballs relacionats amb les ciències de la naturalesa.

En concret, la SCB concedeix premis a treballs elaborats per alumnes de tres franges d’edat i formació: primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat. El premi consisteix en una subvenció econòmica als treballs seleccionats per a participar en el Zientzia Azoka (País Basc) i a Actividades MC2 (la Corunya), que serà utilitzada per a sufragar part dels desplaçaments necessaris. El lliurament de premis tindrà lloc demà, dissabte 28 de març, al mateix Campus La Salle.

MAGMA inicià l’aventura d’Exporecerca Jove al maig de l’any 2000, amb la voluntat de promoure el gust i la passió per la recerca entre els joves, i l’intercanvi d’experiències amb altres associacions similars d’àmbit nacional i internacional. Les quinze edicions que precedeixen aquest esdeveniment són la prova de l’èxit i l’arrelament d’aquesta iniciativa.

 

Previous post

SCB Developmental Biology Joint Retreat 2015

Next post

La nova revista Treballs de la SCB