Agenda d'activitatsGeneralSLIDEHOME

Jornada d’Oncologia a Andorra

Activitat conjunta de la Secció de la Biologia del Càncer i la Secció Andorrana de la SCB a Andorra

Data: 19 de novembre de 2022

Lloc: Andorra, a concretar

Organitzen: Secció de la SCB a Andorra i Secció de Biologia del Càncer

Inscripcions

 

Anunciem la celebració de la primera jornada oncològica a Andorra que organitzen la Secció Andorrana i la Secció de la Biologia del Càncer de la Societat Catalana de Biologia (SCB). Aquesta jornada se celebrarà a Andorra el 19 de novembre de 2022 i constarà de dues parts: una primera part més especialitzada al matí i una segona part de caràcter més divulgatiu a la tarda.

L’objectiu principal de l’activitat proposada és divulgar la recerca en l’àmbit de l’oncologia que es duu a terme en els territoris de parla catalana, així com fomentar la participació de la societat andorrana en activitats científiques.

Durant la jornada, s’exhibiran pòsters d’investigadors de l’àmbit de l’oncologia i, en finalitzar l’activitat, es premiarà el millor pòster científic. Per aquest motiu, animem tots els investigadors a enviar un resum (abstract) del projecte d’oncologia que voldrien presentar abans del dia 30 de setembre al correu de la SCB d’Andorra (scbandorra@gmail.com).

D’entre els resums rebuts, seleccionarem els que més s’adeqüin a l’activitat per tal que es presentin durant la jornada. Els seleccionats hauran d’exposar els pòsters amb una durada màxima de cinc minuts. Es valorarà el llenguatge i el caràcter divulgatiu, que ha de ser comprensible per a la societat general. Els pòsters, que s’hauran de portar impresos, han d’estar escrits en català o anglès, tot i que les ponències haurien de ser en català. Finalment, un jurat decidirà quin ha estat el millor pòster i exposició per premiar-lo.

És una activitat gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament. L’activitat serà presencial a Andorra. Els detalls del lloc i el programa s’anunciaran properament.

 

Previous post

Cajalidades

Next post

XXI Jornada de Virologia