Agenda d'activitatsGeneralSLIDEHOME

II Congrés de Biologia de l’SCB

Dates: 3 i 4 de maig de 2018

Lloc: Sala Prat de la Riba, Pere i Joan Coromines i Nicolau d’Olwer, IEC

Organitzen: Secció d’Aqüicultura, de Biofísica, de Biologia del Càncer, del Desenvolupament, de Biologia Molecular i de Senyalització Cel·lular i Metabolisme.

Inscripcions tancades

Programa del congrés

Programa + resums de les comunicacions

 

Amb la col·laboració de:

 durvizlogotipo_pequeno  Logo LabClinics    
       
       

 

Sis anys després del I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya  (CIBICAT), celebrat reeixidament amb motiu del centenari de la Societat Catalana de Biologia (SCB) (1912-2012), ens plau anunciar la segona edició del Congrés de Biologia de l’SCB, que tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans els dies 3 i 4 de maig de 2018 i serà organitzat per sis de les seccions temàtiques de l’SCB.

Aquest Congrés té per objectiu posar en contacte investigadors de diferents àrees de recerca de casa nostra i donar una visió de la recerca biològica que s’està fent als socis de l’SCB, als estudiants universitaris i de doctorat, i a la comunitat científica en general.

A més, aquest Congrés vol commemorar el 25è aniversari de les Jornades de la Secció de Biologia Molecular i el 30è aniversari de les Jornades de la Secció de Biologia del Desenvolupament, que durant molts anys van dur a terme les seves Jornades tan recordades per molts socis de l’SCB, de manera conjunta.

Hi haurà comunicacions plenàries d’investigadors destacats de casa nostra o de l’estranger, comunicacions orals curtes seleccionades a partir dels resums enviats pels inscrits i sessions de pòsters. Les comunicacions científiques es faran en anglès. En el moment de fer la inscripció, s’haurà de triar una única sessió a la qual es vol presentar la comunicació. Les sessions funcionaran en sales paral·leles.

 

Dia 3 de Maig: Aqüicultura, Biofísica, i Biologia del Càncer

Dia 4 de Maig: Biologia del Desenvolupament, Biologia Molecular, i Senyalització Cel·lular i Metabolisme

 

Comitè Organitzador:

Oriol Casanovas (ICO-IDIBELL)

Francesc Cebrià (UB)

Marc Claret (UB-IDIBAPS)

Bernat Crosas (IBMB-CSIC)

Pere Garriga (UPC)

Nerea Roher (UAB)

Albert Jordan (IBMB-CSIC)

 

Contacte:

Mariàngels Gallego

Maite Sánchez

scb@iec.cat

Previous post

Systems Biology, Impact on Immunology Research

Next post

XIX Matinal de l'Evolució