Agenda d'activitatsGeneralSLIDEHOME

II Congrés de Biologia de l’SCB

Dates: 3 i 4 de maig de 2018

Lloc: Sala Prat de la Riba, Pere i Joan Coromines si Nicolau d’Olwer, IEC

Organitzen: Secció d’Aqüicultura, de Biofísica, de Biologia del Càncer, del Desenvolupament, de Biologia Molecular i de Senyalització Cel·lular i Metabolisme.

Pòster

 

Sis anys després del I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya  (CIBICAT), celebrat reeixidament amb motiu del centenari de la Societat Catalana de Biologia (SCB) (1912-2012), ens plau anunciar la segona edició del Congrés de Biologia de l’SCB, que tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans els dies 3 i 4 de maig de 2018 i serà organitzat per sis de les seccions temàtiques de l’SCB.

Aquest Congrés té per objectiu posar en contacte investigadors de diferents àrees de recerca de casa nostra i donar una visió de la recerca biològica que s’està fent als socis de l’SCB, als estudiants universitaris i de doctorat, i a la comunitat científica en general.

A més, aquest Congrés vol commemorar el 25è aniversari de la Secció de Biologia Molecular i el 30è aniversari de la Secció de Biologia del Desenvolupament, que durant molts anys van dur a terme la seva jornada anual, tan recordada per molts socis de l’SCB, de manera conjunta.

 

Seccions organitzadores del Congrés:

Aqüicultura

Biofísica

Biologia del Càncer

Biologia del Desenvolupament

Biologia Molecular

Senyalització Cel·lular i Metabolisme

 

En breu s’obriran les inscripcions per mitjà del web de l’SCB, on també es podrà trobar informació detallada del programa organitzat per cada secció. Hi haurà comunicacions plenàries d’investigadors destacats de casa nostra o de l’estranger, comunicacions orals curtes seleccionades a partir dels resums enviats pels inscrits i sessions de pòsters. Les comunicacions científiques es faran en anglès. En el moment de fer la inscripció, s’haurà de triar una única sessió a la qual es vol presentar la comunicació. Les sessions funcionaran en sales paral·leles.

 

Dia 3 de Maig: Aqüicultura, Biofísica, i Biologia del Càncer

Dia 4 de Maig: Biologia del Desenvolupament, Biologia Molecular, i Senyalització Cel·lular i Metabolisme

 

Inscripcions:

Quota general: 60

Quota per a estudiants i doctorands: 30 €

Quota per a socis de l’SCB: gratuït.

 

La inscripció donarà dret a assistir al Congrés durant els dos dies (3 i 4 de maig), però en el formulari caldrà indicar a quines sessions es vol assistir per a facilitar l’organització del Congrés. Els assistents que no siguin socis i vulguin fer-se’n poden accedir a l’adreça següent per a formalitzar la sol·licitud: http://scb.iec.cat/butlleta-de-socis. La condició de soci és personal i serà cobrada per domiciliació bancària anual; no pot ser abonada per una institució.

 

Data límit per a l’enviament de resums: 6 d’abril de 2018.

Data límit per a les inscripcions: 13 d’abril de 2018.

 

Esperem veure-us-hi!

 

Comitè Organitzador:

Oriol Casanovas (ICO-IDIBELL)

Francesc Cebrià (UB)

Marc Claret (UB-IDIBAPS)

Bernat Crosas (IBMB-CSIC)

Pere Garriga (UPC)

Nerea Roher (UAB)

Albert Jordan (IBMB-CSIC)

 

Patrocinadors:

Institut d’Estudis Catalans

 

Contacte:

Mariàngels Gallego

Maite Sánchez

scb@iec.cat

Previous post

VIII Jornada de Cromatina i Epigenètica

Next post

This is the most recent story.