Agenda d'activitatsGeneralSLIDEHOME

XVI Jornada de Biologia de la Reproducció

Imatge cedida per DEXEUS Dona on s’observa un blastocist humà fora de la zona pel·lúcida (Dia 6 de desenvolupament in vitro)

Data: 16 de maig de 2019

Lloc: Hospital Universitari Dexeus, Auditori Dexeus Dona, carrer de Sabino Arana 34, 1º esquerra, Barcelona

Organitza: Secció de Biologia de la Reproducció de l’SCB

Inscripcions

Programa definitu

 

Coordinadors de la Jornada:

Montse Boada (Servei de Medicina de la Reproducció, Dexeus Dona, Hospital Universitari Dexeus), Anna Veiga (Servei de Medicina de la Reproducció, Dexeus Dona, Hospital Universitari Dexeus) i Rafael Oliva (Grup de Biologia Molecular de la Reproducció, IDIBAPS, Hospital Clínic i Facultat de Medicina, Universitat de Barcelona)

L’objectiu de la Jornada, que se celebra cada dos anys, és posar en contacte els diversos grups que fan recerca sobre temes relacionats amb la biologia de la reproducció animal i humana, per a exposar i discutir els resultats de les investigacions que duen a terme.

 

Estructura i programa

La Jornada constarà de diverses sessions temàtiques en les quals es presentaran les comunicacions dels participants. Els autors disposaran d’uns deu minuts per a presentar els treballs (el temps exacte es confirmarà un cop s’hagi establert el programa definitiu).

 

Inscripcions

La inscripció és necessària per a l’assistència a la Jornada (es presentin comunicacions o no). El termini per inscriure’s finalitzarà el 10 de maig.


Preu de la inscripció

Gratuïta per a les persones sòcies de la SCB, 20 euros per als estudiants no socis i 40 per a la resta.

 

Secretaria de la jornada

Mariàngels Gallego i Maite Sánchez

Societat Catalana de Biologia, a/e: scb@iec.cat

http://scb.iec.cat

Previous post

5th MetNet International Annual Meeting 2019

Next post

XX Matinal d'Evolució