Agenda d'activitatsGeneralSLIDEHOME

VII Jornada de la Biologia a l’Ensenyament

La biologia a l’aula i més enllà

Data: 10 de març de 2018, de 9h a 14.30h

Lloc: Sala d’actes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Parc del Fórum. Parc del Fòrum, pl. Leonardo da Vinci, 4-5, 08019 Barcelona

Organitza: Secció d’Ensenyament de l’SCB

Inscripcions

Programa definitiu + resums

 

Benvolguts i benvolgudes col·legues,

Us faig arribar aquesta carta per anunciar-vos la VII Jornada de la Biologia a l’Ensenyament: «La biologia a l’aula i més enllà», organitzada per la Secció d’Ensenyament de la Societat Catalana de Biologia (SCB), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), en col·laboració amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, que tindrà lloc a la sala d’actes del Museu al Parc del Fòrum (pl. Leonardo da Vinci, 4-5, 08019 Barcelona), el 10 de març de 2018, adreçada a tot el professorat de biologia de l’ensenyament secundari.

Aquestes jornades van néixer amb motiu de la commemoració del primer centenari de la Societat Catalana de Biologia, l’any 2012, i arriben a la setena edició gràcies també a les quatre edicions dutes a terme per la Secció de l’SCB a València, a la Universitat de València.

En qualsevol cas, les jornades s’han centrat a reflexionar sobre l’ensenyament de la biologia als centres de secundària, i creiem que la millor manera de fer-ho és aprendre d’experts en el coneixement de la biologia, però també compartir les experiències del professorat a l’aula.

Així doncs, seguim creient fermament a fer èmfasi en totes les iniciatives optimistes que estiguin al nostre abast, que són moltes, i per aquest motiu fem una crida a la vostra participació com a docents, tant perquè assistiu a la Jornada com, molt especialment, perquè us animeu a presentar una breu comunicació d’alguna experiència personal engrescadora amb els vostres alumnes.

Adjunt a aquest escrit rebreu el programa provisional, amb les instruccions per a trametre la vostra proposta de comunicació.

La inscripció a la Jornada ja està oberta en l’adreça http://www.iec.cat/jornades/ensenyament2018.asp.

Finalment, us voldria demanar que ens ajudeu a fer arribar aquest anunci al màxim nombre de persones que hi puguin estar interessades.

Salutacions cordials en nom de tot el Comitè Organitzador.

 

Felip Fernàndez

Coordinador de la Secció d’Ensenyament de la Societat Catalana de Biologia

Previous post

Dones, treball i ciència

Next post

VIII Jornada de Cromatina i Epigenètica