Agenda d'activitatsBioinformàtica i Biologia ComputacionalGeneralSeccionsSLIDEHOME

Taller d’introducció a la Viquipèdia

Data: 6 de maig de 2021, a les 18h

Lloc: virtual

Imparteix el taller: Toni Hermoso, Centre de Regulació Genòmica de Barcelona.

Organitza: Secció de Bioinformàtica i Genòmica de la SCB

Vídeo de la sessió

 

En aquesta sessió de dues hores s’introduirà els participants en l’edició de la Viquipèdia i d’altres projectes relacionats (Wikimedia Commons i Wikidata). Es practicarà com s’edita un article a la Viquipèdia i es comentaran quins són els criteris que se segueixen en aquestes comunitats, tant pel que fa a qüestions d’estil com d’admissibilitat dels continguts. Els participants només necessiten una versió actualitzada del seu navegador preferit i accés a Internet per a poder editar-hi i seguir el taller. Si ho prefereixen, es poden crear un compte abans de la sessió, però durant la sessió també s’explicarà com fer-ho.

 

Toni Hermoso Pulido és bioinformàtic als serveis científico-tècnics del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona. És llicenciat en Bioquímica i doctorat en Biotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de fa vint anys està implicat en la difusió del programari lliure al nostre país i en favor del coneixement i de la ciència oberta. Fa més de setze anys que va començar a contribuir en diferents projectes al voltant de la Viquipèdia, amb èmfasi especial en els aspectes tècnics, de traducció i de promoció en l’àmbit catalanoparlant.

 

Previous post

Circuits neuronals a l'escorça retrosplenial granular del ratolí

Next post

XXII Matinal de l'Evolució