Agenda d'activitatsGeneralSLIDEHOME

Els objectius de desenvolupament sostenible: com els estem assolint?

Jornada de Santa Llúcia 2022

Data: 22 de desembre de 2022, a les 16h

Lloc: Sala Nicolau d’Olwer, IEC

Organitza: Secció de Biologia i Societat de la SCB

Inscripcions

Programa

 

Des de la Secció Biologia i Societat de la Societat Catalana de Biologia, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, proposem una nova Jornada de Santa Llúcia per a acostar el coneixement científic actualitzat a tot el públic, tant acadèmic com no acadèmic, que hi vulgui assistir.

El 2022 és l’Any Internacional de les Ciències Bàsiques per al Desenvolupament Sostenible i, per aquest motiu, enguany dialogarem amb científics del nostre entorn que treballen per a l’assoliment d’alguns dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Tractarem temes que ens afecten de ben a prop, com el canvi climàtic, respecte al qual ens mostraran iniciatives dirigides a fer ciència ciutadana perquè tots puguem contribuir a millorar-lo. També veurem la importància de cuidar el medi aquàtic —en tot el seu ventall— i com la salut d’aquest repercuteix directament en la nostra salut. També es presentaran tractaments destinats a millorar l’impacte mediambiental que tenen els productes que emprem.

Dialogarem sobre totes aquestes qüestions i altres dubtes que puguin sorgir amb els ponents de la Jornada de Santa Llúcia. Hi esteu tots convidats!

 

CONVOCATÒRIA: dijous 22 de desembre de 2022, a la Sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

Jornada gratuïta amb inscripció.

 

Previous post

X Jornada de Bioinformàtica i Genòmica

Next post

Bon Nadal i feliç any 2023