Agenda d'activitatsSeccionsSLIDEHOME

1a Jornada d’Actualització i Innovació Docent en Bioquímica i Biologia Molecular (AID-BBM)

Data: 14 de juliol de 2021, de 9.30h a 14h

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines, IEC i virtual

Inscripcions

Programa i llibre de resums

L’assistència a aquesta jornada serà reconeguda com a curs de formació per l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la UB

 

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Us anunciem la celebració de la 1a Jornada d’Actualització i Innovació Docent en Bioquímica i Biologia Molecular (AID-BBM), organitzada per la Societat Catalana de Biologia (SCB).

 

Objectiu

Es tracta d’una jornada principalment adreçada a professorat universitari dels àmbits de la bioquímica i la biologia molecular, que pot resultar d’interès per a professorat de batxillerat i, eventualment, per a personal investigador en aquestes àrees de coneixement. L’objectiu principal és intercanviar experiències docents en bioquímica i biologia molecular, facilitar el coneixement entre el professorat de diferents campus i graus, i fomentar la cultura de la col·laboració.

 

Data, lloc i format

La jornada se celebrarà el dia 14 de juliol de 2021, al matí, a la Sala Pere i Joan Coromines de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (c. del Carme, 47, Barcelona). La participació podrà ser presencial (sempre que la situació sanitària ho permeti) o virtual.

 

Inscripcions

Serà necessària la inscripció tant per a l’assistència presencial com virtual. En el formulari, trobareu les instruccions per a formalitzar la inscripció i el pagament i per a enviar els resums. Els preus d’inscripció són:

Presencial Virtual (Zoom)
Socis SCB Gratuïta Gratuïta
No socis SCB 25 euros Gratuïta

Les places per a inscripció presencials són limitades i tancarem la inscripció quan arribem al màxim.

 

Comunicacions

Podeu presentar comunicacions en forma de resums d’una llargada màxima de text principal de 250 paraules sobre alguna experiència en innovació docent en bioquímica i biologia molecular. A la inscripció trieu si voleu presentar la vostra comunicació oralment (10 min + preguntes) o només en el llibre de comunicacions. Intentarem que totes les persones que sol·licitin fer la comunicació oralment la puguin fer així, però no ho podem garantir. La data límit per a presentar comunicacions és el 14 de maig.

A l’hora de preparar el resum seguiu si us plau aquestes indicacions:

* Si heu escollit presentació oral, subratlleu el nom de l’autor que farà la presentació. En qualsevol cas, tots els resums s’inclouran al llibre de comunicacions.

* Escriviu els vostres resums amb lletra tipus Arial, cos 11 i en aquest ordre:

+ Títol (majúscules i negreta)

+ Autors

+ Afiliacions

+ Text principal (màxim 250 paraules)

 

Creació d’un recull de recursos en línia de bioquímica i biologia molecular per a docència

Ens agradaria fer entre els inscrits a la jornada un recull de recursos per a la docència de bioquímica i biologia molecular. En el qüestionari d’inscripció, podreu afegir recursos que considereu recomanables, que us hagin resultat útils en la vostra docència, sobretot disponibles en línia, com bases de dades, eines d’anàlisi, blogs, vídeos, conferències, pràctiques virtuals, llibres de text… Amb els recursos aportats es farà un document PDF, en què s’indicarà en cada cas qui ha aportat o suggerit cada recurs. Aquest document s’enviarà a tots els participants.

Exemple de document de recursos

Us demanem que feu la màxima difusió possible d’aquesta jornada i esperem trobar-nos el dia 14 de juliol. Rebeu una salutació cordial.

 

Comitè Organitzador

Josep Saura (Universitat de Barcelona), josepsaura@ub.edu

Anna Manzano (Universitat de Barcelona), annamanzano@ub.edu

Jordi Ortiz (Universitat Autònoma de Barcelona), Jordi.Ortiz@uab.cat

 

Secretariat de la Jornada

Mariàngels Gallego i Maite Sánchez

Societat Catalana de Biologia

Tel.: 933 248 584

A/e: scb@iec.cat

 

Previous post

XX Jornada de Biologia Evolutiva

Next post

6a Nit de la Biologia