Agenda d'activitatsGeneralSLIDEHOME

XV Jornada de Biologia de la Reproducció

Data: 21 de juny de 2017, tot el dia

Lloc: Sala Prat de la Riba, IEC

Organitza: Secció de Biologia de la Reproducció de la SCB

Inscripcions

Programa

 


 

L’objectiu de la Jornada, que se celebra cada dos anys, és posar en contacte els diversos grups que fan recerca sobre temes relacionats amb la biologia de la reproducció animal i humana, per a exposar i discutir els resultats de les investigacions que duen a terme.

Estructura i programa

La Jornada constarà de diverses sessions temàtiques en les quals es presentaran les comunicacions dels participants. Els autors disposaran d’uns deu minuts per a presentar els treballs (el temps exacte es confirmarà un cop s’hagi establert el programa definitiu).

Inscripcions

La inscripció és necessària per a l’assistència a la Jornada (es presentin comunicacions o no) i s’ha de formalitzar mitjançant la pàgina web on hi haurà indicada la forma de pagament.

Les persones que presentin comunicacions s’hi han d’inscriure abans del 5 de maig de 2017, i les que no en presentin s’hi han d’inscriure abans del 12 de juny. El nombre de places és limitat.

Preu de la inscripció

Gratuïta pels socis de la SCB, 40 € pels no socis i 20 € pels estudiants no socis.

Presentació del text de les comunicacions

Els participants que vulguin presentar comunicacions hauran de trametre el text de la comunicació en format electrònic, abans del 5 de maig de 2017, a la Secretaria de la SCB (scb@iec.cat).

Les normes per la preparació dels textos de les comunicacions es podran trobar a la mateixa pàgina web

Coordinadors de la Jornada:

Rafael Oliva (Unitat de Genètica, Departament de Biomedicina, Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Universitat de Barcelona),

Enric Ribes (Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona)

Secretaria de la jornada

Mariàngels Gallego i Maite Sánchez

Societat Catalana de Biologia, a/e: scb@iec.cat

http://scb.iec.cat

 

 

.

Previous post

XXIV Jornada de Biologia Molecular

Next post

XVII Jornada de Biologia Evolutiva