GUANYADOR

  • Rubén Cereijo Téllez

Nous actors moleculars en la fisiologia del teixit adipós i patologies associades

Universitat de Barcelona

El treball de Rubén Cereijo se centra en esbrinar les signatures d’expressió gènica característiques de diversos tipus de lipomes, i la identificació de noves proteïnes secretades pel teixit adipós marró, anomenades adipocines, que puguin tenir un paper clau en el tractament de l’obesitat.

 

FINALISTES

 

  • Carla Olmo Rodríguez

Zooplankton assemblages in a Mediterranean restored area: paterns and processes of colonization and establishment

Universitat de València

  • Carlota Rubio Pérez

Understanding the genomic makeup of tumors to guide personalized medicine

Universitat Pompeu Fabra

BASES

S’atorga a la que es consideri la millor tesi doctoral dins de l’àmbit de les ciències biològiques defensada en una universitat dels territoris de parla catalana, escrita en català, castellà o anglès.

Qui s’hi pot presentar?

Qualsevol investigador que, amb un màxim de 35 anys en el moment de dipositar la tesi, hagi estat guardonat amb el premi extraordinari de l’última convocatòria existent en el moment de la data de publicació del premi (2016-2017 per aquesta edició).

Com s’hi han de presentar?

Les propostes s’han de presentar emplenant el formulari, i caldrà incloure un text que expliqui, en una extensió màxima de cinc-centes paraules, en què consisteix la contribució, així com un còpia de la tesi en format PDF. Les propostes s’han d’enviar a través del mateix formulari.

Quin és el calendari d’enguany?

Es poden presentar les candidatures a concursar des del dia de la publicació d’aquestes bases i fins al 23 d’abril de 2019, a les 15 h. El nom del guanyador/a es farà públic durant l’acte de la Nit de la Biologia.

Com es forma el jurat?

Els membres del Consell Directiu de la SCB escolliran els tres treballs finalistes, que seran traslladats als membres del Consell Assessor Extern, els quals triaran la tesi guanyadora. Els membres del Consell Assessor Extern són membres externs del Consell Directiu de la SCB seleccionats ad hoc.

Quina dotació té el premi?

El premi està dotat amb 500 € (aquesta quantitat pot estar subjecta a la retenció de l’IRPF) i un diploma acreditatiu.