GeneralSLIDEHOME

European Testis Workshop ETW2020

Dates: del 30 de maig al 3 de juny del 2021

Lloc: Hotel Eden Roc, Sant Feliu de Guíxols

 

 

Benvolguts socis de la Secció de Biologia de la Reproducció,

 

Ens complau comunicar-vos que els propers 10-14 de maig de 2020 se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols el 21th European Testis Workshop (ETW2020), i que la SCB-IEC ha aportat suport per a contribuir a la seva organització. Aquests Workshops varen començar a celebrar-se l’any 1980 a Noruega i des d’aleshores s’han vingut celebrant cada dos anys en un país europeu diferent. El seu objectiu és el de promoure la interacció entre investigadors joves i sèniors treballant en aquest camp i facilitant l’intercanvi en un ambient relaxat i estimulant possibles noves col·laboracions.

 

En cas que estigueu interessats en participar-hi, podeu trobar els temes, sessions previstes i els ponents convidats a la pàgina web del congrés (https://etw2020.org/).  Com a socis de la SCB podeu beneficiar-vos d’una reducció a les quotes d’inscripció. Podeu trobar els detalls al final d’aquest missatge*. També tingueu en compte que en cas que estiguéssiu interessats a participar-hi, el termini per a l’enviament de comunicacions (miniposters) pels socis de la SCB queda obert fins al dia 24 de febrer. En cas que tingueu previst participar amb una comunicació preguem ens ho feu saber amb antelació enviant-nos un missatge (roliva@ub.edu) per tal de poder-ho tenir en compte.

 

Una salutació,

 

Rafael Oliva, Judit Castillo, Josep Lluís Ballescà

Membres del Comitè organitzador Local

 

*Preus reduïts d’inscripció per als socis de la SCB (fins al dia 1 de març inclòs). En cas d’estar interessats si us plau envieu un correu a etw2020@bcocongresos.com indicant que sou socis de la SCB i especificant la modalitat a la que us voleu inscriure.

 

Amb Hotel:

Registre general socis SCB: 850,00 €

Estudiants SCB (màster, estudiants de doctorat i postdocs): 760,00 €

Inclou inscripció al congrés (accés a les sessions i materials), tots els coffee breaks, 4 nits d’hotel a pensió completa (entrada el 10 i sortida el 14 de maig), el congress gala dinner (13 de maig) i l’activitat social (tarda del 12 de maig).

 

Sense Hotel:

Registre general socis SCB:  494,00€

Estudiants SCB (màster, estudiants de doctorat i postdocs): 404,00€

Inclou inscripció al congrés (accés a les sessions i materials), tots els coffee breaks, tots els dinars i sopars (incloent el congress gala dinner) i l’activitat social (tarda del 12 de maig).

 

Previous post

Dia de Darwin 2021

Next post

This is the most recent story.